Taxi Veenendaal, Ede, Wageningen, Barneveld en omstreken

Taxi Rijnvallei is 24/7 bereikbaar in de regio Veenendaal, Ede, Wageningen, Barneveld en omstreken. Schiphol taxi vanaf € 89. Alle luchthavens.

Onze taxi’s rijden vooral in de volgende plaatsen: Ede, Wageningen, Veenendaal, Barneveld, Bennekom, Rhenen, Renkum, Doorwerth, Oosterbeek, Lunteren, Harskamp, Wekerom, Otterlo, Kootwijkerbroek, Ederveen, De Klomp, Renswoude, Woudenberg en Scherpenzeel. Maar ook als u in een andere plaats een taxi nodig heeft kunt u gebruik maken van onze taxi’s!

Bel 06-47 14 53 42
en krijg meteen een medewerker aan de lijn.
U kunt ons ook bereiken via het
contactformulier, en via sms, WhatsApp en email.

Prijsvoorbeelden

Kosten van Veenendaal naar Ede: € 30 tot € 35.
Kosten van station Ede-Wageningen naar Wageningen: € 25 tot € 30.

Wij accepteren pinbetalingen, contant geld en creditcards. Bedrijven en instellingen kunnen achteraf betalen middels factuur (€ 9 per factuur).

Luchthaven tarieven

Kijk voor onze luchthaven tarieven op de tarieven pagina.

24 uurs service met onze taxi, ook in het weekend

Onze taxi’s staan dag en nacht voor u klaar om u naar uw bestemming te brengen, ook in het weekend. Onze chauffeurs zijn altijd stipt op tijd op het afgesproken adres. Iedere rit verzorgen wij volgens uw wensen, waarbij veiligheid uiteraard altijd voorop staat. Onze chauffeurs helpen u met uw bagage, ook als deze van een bovenverdieping naar beneden gedragen moet worden. Ook als u hulp nodig hebt met in- en uitstappen helpt de chauffeur u daar vanzelfsprekend bij. Onze taxi’s zijn uitgerust met airconditioning, waardoor u op een aangename manier reist.

Taxi Rijnvallei is u graag van dienst!
Bel 06-47 14 53 42
of
stuur een bericht.