Schiphol Taxi

Met onze voordelige Schiphol Taxi profiteert u van lage tarieven vanaf € 89 naar Schiphol en andere luchthavens in binnen- en buitenland. Is uw vlucht vertraagd? Wij wachten op u. Kijk hieronder voor de voorwaarden.

Luchthaven tarieven

Kijk voor onze luchthaven tarieven op de tarieven pagina.

Hoe vind ik mijn taxi bij aankomst op Schiphol?

  1. Zet uw telefoon aan zodra u geland bent
  2. Ongeveer 10 minuten na de landing belt de chauffeur u en geeft de precieze ophaal locatie aan
  3. Uw taxi haalt u op bij VERTREKHAL 1, 2 of 3 op de 2e verdieping (LET OP! Dus NIET bij de aankomsthallen!)


Indien nodig kunt u de chauffeur bereiken op 06-47145342.

Voorwaarden ophalen van Schiphol

Geen extra kosten bij vertraagde vlucht

Wij houden met behulp van uw vluchtnummer rekening met eventuele vertraging van uw vlucht. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Na de landing wachten wij 45 minuten gratis op u

Na de landing wacht uw taxi 45 minuten gratis op u. Moet uw chauffeur na de landing langer dan 45 minuten op u wachten? Dan betaalt u voor de tijd boven 45 minuten: € 10,99 per 15 minuten, afgerekend per minuut.

Met onze goedkope schiphol taxi altijd op tijd voor uw vlucht en een ontspannen begin van uw vakantie of zakenreis

Onze chauffeurs zorgen ervoor dat u altijd op tijd bent voor uw vlucht. Uw taxi is altijd stipt op tijd op het afgesproken adres om u op te halen. Uw chauffeur draagt uw bagage, indien gewenst ook van een bovenverdieping van uw huis naar de taxi. Ook als u hulp nodig heeft met in- en uitstappen helpt uw chauffeur u daar natuurlijk bij. Onderweg naar de luchthaven kunt u heerlijk ontspannen en genieten van het begin van uw vakantie. Of, als u op zakenreis gaat, tijdens de rit aan uw zaken werken. Onze taxi’s zijn uitgerust met airconditioning, waardoor u op een aangename manier reist. Aangekomen op de luchthaven zet uw chauffeur u bij de juiste vertrekhal af. Zo reist u met onze voordelige luchthaven taxi ontspannen, snel en voordelig naar elke luchthaven in Nederland en daarbuiten!

Taxi Rijnvallei is u graag van dienst!
Voor vragen of voor een vrijblijvende offerte
bel 06-47 14 53 42 of stuur een bericht
Wij staan u graag te woord!