Zakelijk vervoer Veenendaal, Ede, Wageningen en omstreken

Taxi Rijnvallei kan al het door uw bedrijf of instelling benodigde taxi vervoer verzorgen. Bedrijven en instellingen kunnen altijd achteraf betalen middels factuur (€ 9 per factuur). Neem contact op voor een vrijblijvende offerte of andere vragen. Graag wijzen wij u ook op onze voordelige luchthaven tarieven. Hieronder vindt u onze taximeter tarieven.

Taximeter tarieven

TariefsoortInstapPrijs per kmPrijs per minuut
Alle prijzen zijn incl. 9% BTW. Voor PIN en creditcard betalingen boven € 50 vragen wij € 3,60 transactiekosten.
1 t/m 4 personen€ 3,19€ 2,35€ 0,39
5 t/m 8 personen€ 6,49€ 2,95€ 0,44
Wachttarief (wordt afgerekend per minuut)€ 43,94 per uur

24 uurs service met onze professionele taxi, ook in het weekend

Onze taxi's staan dag en nacht voor u klaar om u naar uw bestemming te brengen, ook in het weekend. Onze chauffeurs zijn altijd stipt op tijd op het afgesproken adres. Iedere rit verzorgen wij volgens uw wensen, waarbij veiligheid uiteraard altijd voorop staat. Onze chauffeurs helpen u met uw bagage, ook als deze van een bovenverdieping naar beneden gedragen moet worden. Ook als u hulp nodig hebt met in- en uitstappen helpt de chauffeur u daarbij. Onze taxi’s zijn uitgerust met airconditioning, waardoor u op een aangename manier reist.

Taxi Rijnvallei is u graag van dienst! Neem contact op als u vragen heeft of voor een vrijblijvende offerte. Wij denken graag met u mee!