Taxi Wageningen Universiteit (WUR)

Taxi Rijnvallei verzorgt taxi vervoer voor de Wageningen universiteit en aanverwante instellingen en bedrijven (WUR). Medewerkers, bezoekers en studenten van de Wageningen universiteit kunnen ook particulier gebruik maken van onze taxidiensten. Een rit van station Ede-Wageningen naar de WUR campus kost bijvoorbeeld € 20 tot € 25. Betaling achteraf middels factuur is altijd mogelijk voor bedrijven en instellingen (€ 9 facturatiekosten). Wij zijn dag en nacht telefonisch bereikbaar, ook in het weekend. Graag wijzen wij u ook op onze voordelige luchthaven tarieven, zie hieronder.

Tarieven Schiphol Taxi Wageningen en andere luchthavens

 ENKELE REISRETOUR
Prijzen zijn incl. 9% BTW en per taxi tot max. 4 personen van/naar Wageningen. Alleen geldig bij reservering minimaal 24 uur van te voren. Voor PIN en creditcard betalingen boven € 50 vragen wij € 3,60 transactiekosten. Voor overige bestemmingen neemt u alstublieft contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Stuur een bericht of bel 06-47 14 53 42.
Amsterdam Schiphol (wegbrengen)€ 89,-€ 178,-
Amsterdam Schiphol (ophalen)€ 95,-€ 178,-
Weeze Airport€ 89,-€ 178,-
Eindhoven Airport € 89,-€ 178,-
Rotterdam Airport€ 109,-€ 218,-
Maastricht Aachen€ 159,-€ 318,-
Brussel Airport€ 199,-€ 398,-

Voordelige Schiphol ophaal voorwaarden

Geen extra kosten bij vertraagde vlucht

Wij houden met behulp van uw vluchtnummer rekening met eventuele vertraging van uw vlucht. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Na de landing wachten wij 45 minuten gratis op u

Na de landing wacht uw taxi 45 minuten gratis op u. Moet uw chauffeur na de landing langer dan 45 minuten op u wachten? Dan betaalt u voor de tijd boven 45 minuten: € 10,99 per 15 minuten, afgerekend per minuut.

24 uurs service, ook in het weekend

Onze taxi’s staan dag en nacht voor u klaar om u naar uw bestemming te brengen, ook in het weekend. Onze chauffeurs zijn altijd stipt op tijd op het afgesproken adres. Iedere rit verzorgen wij volgens uw wensen, waarbij veiligheid uiteraard altijd voorop staat. Onze chauffeurs helpen u met uw bagage, ook als deze van een bovenverdieping naar beneden gedragen moet worden. Ook als u hulp nodig hebt met in- en uitstappen helpt de chauffeur u daarbij. Onze taxi’s zijn uitgerust met airconditioning, waardoor u op een aangename manier reist.

Taxi Rijnvallei is u graag van dienst! Bel 0317-844466 voor het bestellen van een taxi of een vrijblijvende offerte. U kunt ons ook bereiken via het contactformulier, en via sms, Whatsapp en email.