Taxi Wageningen

Onze taxi Wageningen is 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar voor het bestellen van een taxi. Een rit van Wageningen naar station Ede-Wageningen kost € 25 tot € 30. En van de WUR campus naar station Ede-Wageningen € 20 tot € 25. Taxi Rijnvallei biedt u voordelige tarieven naar Schiphol en andere luchthavens. Kijkt u in de tabel hieronder voor onze tarieven voor taxi Wageningen Schiphol vanaf 89 euro. Is uw vlucht vertraagd? Wij wachten gratis op u. Na de landing wachten wij een beperkte tijd gratis, zie de Schiphol ophaal voorwaarden hieronder. Onze taximeter tarieven vindt u op onze tarieven pagina.

Stuur ons een bericht via het contactformulier, of via sms, WhatsApp of email. Of bel 0317-844466 om meteen een medewerker te spreken. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar en staan u graag te woord!

Tarieven Schiphol Taxi Wageningen en andere luchthavens

 ENKELE REISRETOUR
Prijzen zijn incl. 9% BTW en per taxi tot max. 4 personen van/naar Wageningen. Alleen geldig bij reservering minimaal 24 uur van te voren. Voor PIN en creditcard betalingen boven € 50 vragen wij € 3,60 transactiekosten. Voor overige bestemmingen neemt u alstublieft contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Stuur een bericht of bel 06-47 14 53 42.
Amsterdam Schiphol (wegbrengen)€ 89,-€ 178,-
Amsterdam Schiphol (ophalen)€ 95,-€ 178,-
Weeze Airport€ 89,-€ 178,-
Eindhoven Airport € 89,-€ 178,-
Rotterdam Airport€ 109,-€ 218,-
Maastricht Aachen€ 159,-€ 318,-
Brussel Airport€ 199,-€ 398,-

Voordelige Schiphol ophaal voorwaarden

Geen extra kosten bij vertraagde vlucht

Wij houden met behulp van uw vluchtnummer rekening met eventuele vertraging van uw vlucht. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Na de landing wachten wij 45 minuten gratis op u

Na de landing wacht uw taxi 45 minuten gratis op u. Moet uw chauffeur na de landing langer dan 45 minuten op u wachten? Dan betaalt u voor de tijd boven 45 minuten: € 10,99 per 15 minuten, afgerekend per minuut.

Reis zorgeloos en ontspannen

Onze chauffeurs zorgen er voor dat uw reis zorgeloos verloopt. Zij dragen uw bagage, ook als deze van een bovenverdieping naar beneden gedragen moet worden. Ook als u hulp nodig heeft met in- en uitstappen helpt de chauffeur u daar natuurlijk bij. Omdat onze taxi’s airconditioning hebben reist u ook met warm weer comfortabel naar uw bestemming. Bel 0317-844466 om meteen een taxi te bestellen of stuur ons een bericht.

Met onze goedkope taxi Wageningen comfortabel en snel naar elke bestemming binnen en buiten Wageningen

Wageningen is onder andere beroemd vanwege de Wageningen Universiteit en aanverwante instellingen (WUR). Heeft u een taxi nodig van of naar de Wageningen campus (WUR campus)? Bel 0317-844466 om meteen een taxi te bestellen of stuur ons een bericht. Betaling achteraf middels factuur is altijd mogelijk voor bedrijven en instellingen (€ 9 per factuur). Heeft u vervoer nodig van of naar een van de mooie hotels in Wageningen? Bijvoorbeeld het befaamde Hotel De Wereld waar de Duitse strijdkrachten in Nederland de capitulatie tekenden? Dan bent u bij Taxi Rijnvallei aan het juiste adres. Ook voor vervoer van of naar het prachtig gelegen Hotel De Wageningse Berg, hotel en congrescentrum WICC / Hof van Wageningen of Hotel Restaurant Nol in ’t Bosch kunt u uiteraard bij ons terecht. Een andere grote publiekstrekker in Wageningen is het jaarlijkse bevrijdingsfestival op 5 mei. Uw taxi vervoer is ook op die dag bij ons in goede handen.

Kosten Taxi Wageningen Ede

Een rit van Wageningen naar station Ede-Wageningen kost € 25 tot € 30. En van de WUR campus (Wageningen universiteits campus) naar station Ede-Wageningen € 20 tot € 25.

Taxi Rijnvallei is u graag van dienst! Bel 0317-844466 voor het bestellen van een taxi of een vrijblijvende offerte. U kunt ons ook bereiken via het contactformulier, en via sms, Whatsapp en email.