Taxi Veenendaal

Taxi Rijnvallei is 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar voor het bestellen van een taxi Veenendaal, voor vragen of een vrijblijvende offerte. In de tabel hieronder vindt u onze voordelige tarieven voor Schiphol Taxi Veenendaal en andere luchthavens. Is uw vlucht vertraagd? Wij wachten gratis op u. Na de landing wachten wij een beperkte tijd gratis, zie de Schiphol ophaal voorwaarden hieronder. Op de tarieven pagina staan onze taximeter tarieven. Een taxi Veenendaal naar Ede kost bijvoorbeeld € 30 tot € 35.

Bel 06-47 14 53 42 om meteen een taxi te bestellen, of voor een vrijblijvende offerte of het stellen van een vraag. U kunt ons ook bereiken via het contactformulier, en via sms, WhatsApp en email.

Schiphol Taxi Veenendaal en andere luchthavens

 ENKELE REISRETOUR
Prijzen zijn incl. 9% BTW en per taxi tot max. 4 personen van/naar Veenendaal, Ede of Bennekom. Alleen geldig bij reservering minimaal 24 uur van te voren. Voor PIN en creditcard betalingen boven € 50 vragen wij € 3,60 transactiekosten. Voor overige bestemmingen neemt u alstublieft contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Stuur een bericht of bel 06-47 14 53 42.
Amsterdam Schiphol (wegbrengen)€ 89,-€ 178,-
Amsterdam Schiphol (ophalen)€ 95,-€ 178,-
Weeze Airport€ 89,-€ 178,-
Eindhoven Airport € 99,-€ 198,-
Rotterdam Airport€ 109,-€ 218,-
Maastricht Aachen€ 159,-€ 318,-
Brussel Airport€ 199,-€ 398,-

Voordelige Schiphol ophaal voorwaarden

Geen extra kosten bij vertraagde vlucht

Wij houden met behulp van uw vluchtnummer rekening met eventuele vertraging van uw vlucht. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Na de landing wachten wij 45 minuten gratis op u

Na de landing wacht uw taxi 45 minuten gratis op u. Moet uw chauffeur na de landing langer dan 45 minuten op u wachten? Dan betaalt u voor de tijd boven 45 minuten: € 10,99 per 15 minuten, afgerekend per minuut.

Betaalmogelijkheden taxi Veenendaal

In de taxi accepteren wij pinbetalingen, contant geld en alle soorten creditcards. Bedrijven en instellingen kunnen achteraf betalen middels factuur (€ 9 per factuur). Voor PIN en creditcard betalingen boven € 50 vragen wij € 3,60 transactiekosten.

Taxi Veenendaal De Klomp

Wilt u reizen van of naar station Veenendaal De Klomp? Met onze taxi Veenendaal De Klomp brengen we u veilig en snel naar uw bestemming. Onze chauffeurs zijn altijd stipt op tijd op het afgesproken adres. Zij helpen u met uw bagage, ook als deze van een bovenverdieping naar beneden gebracht moet worden. Ook als u hulp nodig heeft met in-en uitstappen helpt de chauffeur u daar uiteraard bij. Onze taxi’s zijn uitgerust met airconditioning, waardoor u ook in de zomer comfortabel reist. Bel 06-47 14 53 42 om meteen een taxi te bestellen, of stuur ons een bericht. Wij staan u graag te woord!

Goedkope taxi Veenendaal

Met onze goedkope taxi Veenendaal reist u voordelig naar elke gewenste locatie in Veenendaal en daarbuiten. Bijvoorbeeld naar evenementenlocatie De Basiliek of het jaarlijkse dance evenement Fuze Outdoor. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor een bezoek aan Ede Ziekenhuis Gelderse Vallei of Theater De Lampegiet? Of heeft u bijvoorbeeld een taxi nodig van of naar Molecaten Park Landgoed Ginkelduin of Boshotel Overberg? Voor ons geen probleem!

Nacht taxi Veenendaal

Met onze nacht taxi Veenendaal reist u 24 uur per dag 7 dagen per week veilig en snel naar elke bestemming. Bel 06-47 14 53 42 om meteen een taxi te bestellen! Wij zijn u graag van dienst!

Neem contact op om een taxi te bestellen of voor een vrijblijvende offerte.