Taxi Veenendaal

Taxi Rijnvallei is 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar voor het bestellen van een taxi Veenendaal, voor vragen of een vrijblijvende offerte. Op de Schiphol Taxi Veenendaal pagina vindt u onze voordelige luchthaven tarieven. Op de tarieven pagina staan onze taximeter tarieven. Een taxi Veenendaal naar Ede kost bijvoorbeeld € 30 tot € 35.

Bel 06-47 14 53 42 om meteen een taxi te bestellen, of voor een vrijblijvende offerte of het stellen van een vraag. U kunt ons ook bereiken via het contactformulier, en via sms, WhatsApp en email.

Betaalmogelijkheden

In de taxi accepteren wij pinbetalingen, contant geld en alle soorten creditcards. Bedrijven en instellingen kunnen achteraf betalen middels factuur (€ 9 per factuur). Voor PIN en creditcard betalingen boven € 50 vragen wij € 3,60 transactiekosten.

Taxi Veenendaal De Klomp

Wilt u reizen van of naar station Veenendaal De Klomp? Met onze taxi Veenendaal De Klomp brengen we u veilig en snel naar uw bestemming. Onze chauffeurs zijn altijd stipt op tijd op het afgesproken adres. Zij helpen u met uw bagage, ook als deze van een bovenverdieping naar beneden gebracht moet worden. Ook als u hulp nodig heeft met in-en uitstappen helpt de chauffeur u daar uiteraard bij. Omdat onze taxi’s zijn uitgerust met airconditioning reist u ook in de zomer comfortabel en ontspannen. Bel 06-47 14 53 42 om meteen een taxi te bestellen, of stuur ons een bericht. Wij staan u graag te woord!

Voordelige taxi voor alle gelegenheden

Met onze voordelige taxi reist u voordelig naar elke gewenste locatie in Veenendaal en daarbuiten. Bijvoorbeeld naar evenementenlocatie De Basiliek of het jaarlijkse dance evenement Fuze Outdoor. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor een bezoek aan Ede Ziekenhuis Gelderse Vallei of Theater De Lampegiet. Of heeft u bijvoorbeeld een taxi nodig van of naar Molecaten Park Landgoed Ginkelduin of Boshotel Overberg? Voor ons geen probleem!

Nacht taxi Veenendaal

Met onze nacht taxi Veenendaal reist u 24 uur per dag 7 dagen per week veilig en snel naar elke bestemming. Bel 06-47 14 53 42 om meteen een taxi te bestellen! Wij zijn u graag van dienst!

Neem contact op om een taxi te bestellen of voor een vrijblijvende offerte.