Taxi Ede

Voor het bestellen van een taxi Ede kunt u ons 24 uur per dag 7 dagen per week telefonisch bereiken. Een rit van station Ede-Wageningen naar Wageningen kost € 25 tot € 30. En van station Ede-Wageningen naar Barneveld € 45 tot € 55. Graag wijzen wij u ook op onze voordelige tarieven voor Schiphol Taxi Ede en andere luchthavens, kijkt u in de tabel hieronder. Vlucht vertraagd? Wij wachten gratis op u. Na de landing wachten wij een beperkte tijd gratis, zie de Schiphol ophaal voorwaarden hieronder. Onze taximeter tarieven vindt u op onze tarieven pagina.

Bel 0317-844466 om meteen een taxi te bestellen, of voor een vrijblijvende offerte of het stellen van een vraag. U kunt ons ook bereiken via het contactformulier, en via sms, WhatsApp en email. Wij staan u graag te woord!

Kosten Taxi Ede

Onze taximeter tarieven vindt u op onze tarieven pagina.

Enkele prijs voorbeelden:

Station Ede-Wageningen naar Wageningen kost € 25 tot € 30.
Ede naar Veenendaal kost € 30 tot € 35.
Station Ede-Wageningen naar Barneveld kost € 45 tot € 55.

Bel 0317-844466 om meteen een taxi te bestellen of stuur ons een bericht.

Betaalmogelijkheden

In de taxi accepteren wij pinbetalingen, contant geld en creditcards. Voor PIN en creditcard betalingen boven € 50 vragen wij € 3,60 transactiekosten. Achteraf betalen middels factuur is mogelijk voor bedrijven en instellingen (€ 9 per factuur).

Tarieven Schiphol Taxi Ede en andere luchthavens

 ENKELE REISRETOUR
Amsterdam Schiphol (wegbrengen)€ 89,-€ 178,-
Amsterdam Schiphol (ophalen)€ 95,-€ 178,-
Weeze Airport€ 89,-€ 178,-
Eindhoven Airport € 99,-€ 198,-
Rotterdam Airport€ 109,-€ 218,-
Maastricht Aachen€ 159,-€ 318,-
Brussel Airport€ 199,-€ 398,-
Prijzen zijn incl. 9% BTW en per taxi tot max. 4 personen van/naar Veenendaal, Ede of Bennekom. Alleen geldig bij reservering minimaal 24 uur van te voren. Voor PIN en creditcard betalingen boven € 50 vragen wij € 3,60 transactiekosten. Voor overige bestemmingen neemt u alstublieft contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Stuur een bericht of bel 06-47 14 53 42.

Voordelige Schiphol ophaal voorwaarden

Geen extra kosten bij vertraagde vlucht

Wij houden met behulp van uw vluchtnummer rekening met eventuele vertraging van uw vlucht. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Na de landing wachten wij 45 minuten gratis op u

Na de landing wacht uw taxi 45 minuten gratis op u. Moet uw chauffeur na de landing langer dan 45 minuten op u wachten? Dan betaalt u voor de tijd boven 45 minuten: € 10,99 per 15 minuten, afgerekend per minuut.

Goedkope Taxi Ede: een taxi voor elke gelegenheid

Overnachting in hotel De Bosrand, hotel Belmont, hotel de Paasberg of een ander hotel? Wij brengen u waar u moet zijn. Onze chauffeurs zijn altijd stipt op tijd op het afgesproken adres. Zij helpen u met uw bagage, ook als deze bijvoorbeeld van een bovenverdieping naar de taxi gedragen moet worden. Ook als u hulp nodig heeft met in- en/of uitstappen helpt de chauffeur u daar bij.
Bel 0317-844466 om meteen een taxi te bestellen of stuur ons een bericht.

Taxi Ede-Wageningen

Voor een taxi van/naar station Ede-Wageningen bel 0317-844466 of stuur ons een bericht. De prijs van een rit van station Ede-Wageningen naar Wageningen is bij ons € 25 tot € 30.

Taxi Ede Barneveld

Wilt u een taxi van Ede naar Barneveld? Een taxi van station Ede-Wageningen naar Barneveld kost € 45 tot € 55. Voor luchthaven tarieven van of naar de regio Barneveld zie de taxi Barneveld pagina.

Taxi Ziekenhuis Ede

Ook voor een bezoek aan Ede Ziekenhuis Gelderse Vallei kunt u bij ons terecht. Als u hulp nodig heeft met in- en/of uitstappen helpt de chauffeur u daar natuurlijk bij. Onze taxi’s zijn voorzien van airconditioning waardoor u ook in de zomer comfortabel reist.

Taxi Ede centrum

Ook voor een taxi Ede centrum kunt u bij ons terecht. Bel 0317-844466 om meteen een taxi te bestellen of stuur ons een bericht.

Nacht taxi Ede

Heeft u een nacht taxi nodig in Ede? Bel 0317-844466 en wij komen eraan! Wij zijn 24 uur 7 dagen per week bereikbaar. Bijvoorbeeld na een nachtje uit brengen wij u veilig, comfortabel en snel naar huis. Gezellig een film kijken in bioscoop Pathé Ede (CineMec) en lekker een drankje drinken? Wij brengen u veilig met de taxi naar huis. Heeft u een taxi nodig voor een feest, congres of vergadering in hotel en congrescentrum ReeHorst in Ede? Geen probleem, wij brengen u naar uw bestemming. Tijdens de Heideweek (eind augustus) gezellig op stap? Wij brengen u veilig thuis.

Taxi Rijnvallei is u graag van dienst! Bel 0317-844466 voor het bestellen van een taxi of een vrijblijvende offerte. U kunt ons ook bereiken via het contactformulier, en via sms, WhatsApp en email.