Taxi Bennekom

Taxi Rijnvallei is 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar voor het bestellen van een taxi Bennekom. Een rit van Bennekom naar station Ede-Wageningen kost bijvoorbeeld € 12 tot € 20 euro. Wij hanteren voordelige luchthaven tarieven voor Schiphol Taxi Bennekom en andere luchthavens, kijkt u in de tabel hieronder. Is uw vlucht vertraagd? Wij wachten gratis op u. Na de landing wachten wij een beperkte tijd gratis, zie de Schiphol ophaal voorwaarden hieronder. Onze taximeter tarieven vindt u op onze tarieven pagina.

Taxi Rijnvallei brengt u veilig, snel en voordelig naar elke gewenste bestemming. Bel 0317-844466 om meteen een taxi te bestellen, of voor een vrijblijvende offerte of het stellen van een vraag. U kunt ons ook bereiken via het contactformulier, en via sms, WhatsApp en email. Wij staan u graag te woord!

Tarieven Schiphol Taxi Bennekom en andere luchthavens

ENKELE REISRETOUR
Amsterdam Schiphol (wegbrengen)€ 150€ 300
Amsterdam Schiphol (ophalen)€ 160€ 300
Weeze Airport€ 150€ 300
Eindhoven Airport € 150€ 300
Rotterdam Airport€ 160€ 320
Maastricht Aachen€ 260,- (ophalen € 280,-)€ 520,-
Brussel Airport€ 260,- (ophalen € 280,-)€ 520,-
LET OP! Prijzen kunnen afwijken van de hier genoemde bedragen. Bijvoorbeeld zaterdag- en zondagochtend tussen 1 en 5 uur gelden hogere tarieven. Vraag naar de voor uw reis geldende prijs. Prijzen zijn incl. 9% BTW en per taxi tot max. 4 personen. Alleen geldig bij reservering minimaal 24 uur van te voren. Voor overige bestemmingen neemt u alstublieft contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Stuur een bericht of bel 06-47 14 53 42.

Voordelige Schiphol ophaal voorwaarden

Geen extra kosten bij vertraagde vlucht

Wij houden met behulp van uw vluchtnummer rekening met eventuele vertraging van uw vlucht. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Na de landing wachten wij 45 minuten gratis op u

Na de landing wacht uw taxi 45 minuten gratis op u. Moet uw chauffeur na de landing langer dan 45 minuten op u wachten? Dan betaalt u voor de tijd boven 45 minuten: € 10,99 per 15 minuten, afgerekend per minuut.

Begin en eindig uw reis zorgeloos en ontspannen

Onze chauffeurs zorgen er voor dat u altijd op tijd op het vliegveld bent. En bij terugkeer staat uw taxi voor u klaar op Schiphol. Ook andere luchthavens in binnen- of buitenland zijn voor ons geen probleem! Neem contact op een taxi te reserven of voor een vrijblijvende offerte. Wij staan u graag te woord!

Betaalmogelijkheden taxi Bennekom

U kunt in de taxi betalen met pinbetaling, contant geld en alle soorten creditcards. Indien gewenst geeft de chauffeur u een bonnetje van uw betaling, die u kunt gebruiken voor bijvoorbeeld declaraties. Voor bedrijven en instellingen bestaat de mogelijkheid achteraf te betalen middels factuur.

Nacht taxi Bennekom

Wij zijn dag en nacht beschikbaar om u naar uw bestemming te brengen, dus ook als u in de vroege uurtjes een taxi nodig heeft. Bel direct 0317-844466 om een taxi te bestellen.

Bezienswaardigheden Bennekom

In het mooie centrum van Bennekom kunt u leuk winkelen en lekker eten en drinken. Elk jaar in augustus is Vlegeldag in Bennekom met demonstraties van oude ambachten over het verbouwen, oogsten en verwerken van graan. In het bos ten oosten van Bennekom ligt het pannekoeken restaurant Panorama hoeve.
Bennekom biedt verscheidene bed and breakfasts om te overnachten. Ook kunt u slapen in het Natuurvriendenhuis De Bosbeek in de natuur bij de Renkumse beken.
Het Kijk en Luistermuseum heeft een grote collectie zelf-spelende muziekinstrumenten en voorwerpen van de Veluwse streekhistorie van rond 1900.

Neem contact op (24/7 bereikbaar) om een taxi te bestellen of voor een vrijblijvende offerte. Taxi Rijnvallei is u graag van dienst!