Taxi Barneveld

Taxi Barneveld naar Schiphol of andere luchthaven nodig? U vindt onze voordelige luchthaven tarieven in de tabel hieronder. Is uw vlucht vertraagd? Wij wachten gratis op u. Na de landing wachten wij een beperkte tijd gratis, zie de Schiphol ophaal voorwaarden hieronder.

Wij zijn 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar. Bel 06-47 14 53 42 om meteen een taxi te reserveren, of voor een vrijblijvende offerte of het stellen van een vraag. U kunt ons ook bereiken via het contactformulier, en via sms, Whatsapp en email.

Tarieven Schiphol Taxi Barneveld en andere luchthavens

ENKELE REISRETOUR
Amsterdam Schiphol (wegbrengen)€ 160€ 320
Amsterdam Schiphol (ophalen)€ 170€ 320
Rotterdam Airport€ 160€ 320
Weeze Airport€ 160€ 320
Eindhoven Airport € 170€ 340
Maastricht Aachen€ 270,- (ophalen € 290)€ 540,-
Brussel Airport€ 270,- (ophalen € 290)€ 540,-
LET OP! Prijzen kunnen afwijken van de hier genoemde bedragen. Bijvoorbeeld zaterdag- en zondagochtend tussen 1 en 5 uur gelden hogere tarieven. Vraag naar de voor uw reis geldende prijs. Prijzen zijn incl. 9% BTW en per taxi tot max. 4 personen. Alleen geldig bij reservering minimaal 24 uur van te voren. Voor overige bestemmingen neemt u alstublieft contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Stuur een bericht of bel 06-47 14 53 42.

Voordelige Schiphol ophaal voorwaarden

Geen extra kosten bij vertraagde vlucht

Wij houden met behulp van uw vluchtnummer rekening met eventuele vertraging van uw vlucht. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Na de landing wachten wij 45 minuten gratis op u

Na de landing wacht uw taxi 45 minuten gratis op u. Moet uw chauffeur na de landing langer dan 45 minuten op u wachten? Dan betaalt u voor de tijd boven 45 minuten: € 10,99 per 15 minuten, afgerekend per minuut.

Reis comfortabel en ontspannen

Begin en eindig uw vakantie of zakenreis ontspannen en zonder zorgen. Onze chauffeurs zijn altijd stipt op tijd op het afgesproken adres.

De chauffeur draagt uw bagage naar de taxi, ook als deze van een bovenverdieping naar de taxi gedragen moet worden. Ook als u hulp nodig heeft met in- en uitstappen helpt de chauffeur u daar natuurlijk bij. Onderweg kunt u heerlijk ontspannen. De chauffeur zorgt ervoor dat u op tijd op de luchthaven bent. Aangekomen op de luchthaven zet de chauffeur u bij de juiste vertrekhal af. Zo reist u met Taxi Rijnvallei ontspannen naar elke luchthaven in binnen- en buitenland!
Bel 06-47 14 53 42 om meteen een taxi te reserveren, of voor een vrijblijvende offerte of het stellen van een vraag. U kunt ons ook bereiken via het contactformulier, en via sms, Whatsapp en email.

Betaalmogelijkheden taxi Barneveld

U kunt in de taxi betalen met pinbetaling, contant geld en alle soorten creditcards. Indien gewenst geeft de chauffeur u een bonnetje van uw betaling, die u kunt gebruiken voor bijvoorbeeld declaraties. Voor bedrijven en instellingen bestaat de mogelijkheid achteraf te betalen middels factuur.

Bel 06-47 14 53 42 om meteen een taxi te reserveren! Wij staan u graag te woord!